Met de Springer® Signature product range, biedt Biospringer u een breed gamma van specifiek aroma profielen dankzij haar gevarieerd assortiment van gist gebaseerde aroma's. Springer® Signature omvat 5 grote families met specifique smaken: vlees smaken, bereide smaken, geroosterde smaken, kaas smaken en rook smaken...
Springer® Signature zal een unieke identiteit geven aan uw producten en dit zowel in de hartige sector aan vleesbereidingen, vleesvervangers, sauzen, snacks alsook in de zoete sector aan dranken, koekjes, melk producten, haar plantaardige alternatieven en gearomatiseerde dranken.
Springer® Mask is een natuurlijke oplossing, geschikt voor vegan toepassingen en geproduceerd via fermentatie, dat ongewenste off notes zal neutraliseren. Zeer geschikt om:
- metaalachtige nasmaken, bittere nasmaken en ongewenste bijsmaken van zoetstoffen zoals deze van stevia en acésulfame K te neutratliseren.
- de bittere nasmaken, aarde en karton smaken van plantaardige eiwitten te neutraliseren.