25-26 SEPTEMBER
2024

Pectine, vezels en appelextracten

Producten

Pectine, vezels en appelextracten

04/07/2024

Pectine met hoge functionaliteit: Geleren, verdikken en stabiliseren


Pectine is een natuurlijke voedingsvezel die voorkomt in appels en citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen en limoenen. Het wordt gebruikt bij de productie van voedingsmiddelen, dranken, medische producten en cosmetica en heeft natuurlijke gelerende, verdikkende en stabiliserende eigenschappen. Omdat pectine zeer functioneel en veelzijdig is, is het het perfecte ingrediënt om consumentvriendelijke en natuurlijke producten te maken.

Om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te garanderen, vereist het productieproces om pectine uit fruit te extraheren veel ervaring en zorgvuldige behandeling.

Multifunctionele fruit- en groentevezels: Texturiseren, stabiliseren en emulgeren

Herbafood appel- en citrusvezels worden gemaakt van zorgvuldig gedroogde, ontjugeerde en vers geoogste (en ontoliede) citrusvruchten. Onze multifunctionele vezels passen perfect in "clean & simple" concepten, zoals de productie van veganistische emulsies op basis van alleen onze vezels, maar ook voor stabilisatie, texturisatie en viscositeitsverhoging in verschillende voedingsmiddelen- en dranktoepassingen. Herbafood biedt een breed scala aan verschillende fruitvezels in verschillende gemalen maten, van fijn poeder tot grove korrels.

Appelextracten: Kleuren en zoeten

Herbafood vloeibare kleurstofextracten zijn gemaakt van 100% appel. Zoals alle Herbafood-producten voldoen ze aan de grote vraag van consumenten naar natuurlijke ingrediënten en voedingswaardevolle componenten. De gemakkelijk te verwerken eigenschappen van Herbafood-producten vormen de basis voor een breed scala aan toepassingen.

 


icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.