25-26 SEPTEMBER
2024

MARSEL® zeezout voor de voedingsindustrie

Producten

MARSEL® zeezout voor de voedingsindustrie

29/07/2024

Steeds meer consumenten laten voedingsproducten met E-nummers en een hoge ecologische voetafdruk links liggen. Gelukkig is er voor de meeste ingrediënten een duurzaam alternatief beschikbaar, ook voor zout.

MARSEL® zeezout wordt geoogst door natuurlijke krachten. De zon en wind laten het zeewater op natuurlijke wijze verdampen in zoutbekkens. We spoelen het ruwe zeezout met vers water en breken het in verschillende korrelgroottes. Van extra fijn tot extra grof. We controleren elk korreltje op onzuiverheden en monitoren continu de kwaliteit van ons eindproduct: hoogkwalitatief zeezout, klaar voor gebruik in al uw productielijnen.

  • Allerhoogste voedingskwaliteit (99,8% NaCl)
  • 100% natuurlijk product, zonder E-nummers
  • Perfect voor uw conventionele én biologische productielijnen


Document

icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.