Het programma wordt samengesteld door het Wetenschappelijk Comité van Intrafood olv. Prof. dr. ir. Koen Dewettinck, UGent
Hier kan u het programma van editie 2022 consulteren en voor zover de spreker zijn toestemming gaf ook herbekijken.
De huidige marktsituatie en die van morgen met de oorlog in Oekraïne, verstoorde supply chains, schaarste van grondstoffen, hoge kosten, ... Wat zijn de uitdagingen én mogelijkheden bij het herformuleren van producten en bij de ontwikkeling van nieuwe producten?
Deze seminars staan in het teken van de nieuwe processing technologie en de impact van smart processing op productinnovatie. Ontdek welke technologische evoluties al op vandaag, maar zeker ook in de nabije toekomst zullen bijdragen aan de verbetering en creatie van voedingsproducten. Zo ontdekt u nu al nieuwe richtingen voor uw productontwikkeling van morgen.
Programma i.s.m. ingenieursvereniging ie-net expertgroep voeding
Praktische info: de taal waarin de titel wordt aangekondigd is de taal van de presentatie.