25-26 SEPTEMBER
2024

2 CENTRALE THEMA'S: de seminars geven de bezoekers de kans om zich uitgebreid te  informeren over zowel actuele trends, als inspirerende cases en state-of-the-art informatie over wetenschappelijke thema’s:  
          - Hedendaagse, gezonde nutritionele concepten met duurzame natuurlijke ingrediënten
          - Toepassing van AI bij productontwikkeling
Programma samengesteld door het Wetenschappelijk Comité van Intrafood olv. Prof. dr. ir. Koen Dewettinck, UGent en i.s.m. ingenieursvereniging ie-net food community

Gefilterd Filter
Filteren
Tijd
icons8-watch Created with Sketch.
Encapsulation and embedding of vitamins, minerals, and other active substances by cold extrusion technology. (EN)

BEng. Julia Eichholtz Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Tekorten aan (micro)nutriënten bij vegetarische en veganistische voeding. (NL)

Dr. ir. Eric De Maerteleire Bio-ingenieur; Doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Enhancing food and feed production through Artificial Intelligence. (EN)

Ir. Lynn Verstrepen BioEngineer, Director Product Management, Bestmix

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten. (NL)

Prof. dr. Xavier Gellynck Faculty of Bioscience Engineering, Department of Agricultural Economics, UGent

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Voedingssupplementen in België. (NL)

Valerie Vercammen Managing Director, Be-Sup

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Is cacaovrije chocolade de duurzame toekomst? (NL)

Ir. Claudia Delbaere General Manager, Cacaolab

Meer info Toevoegen aan mijn programma

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.