25-26 SEPTEMBER
2024

Cacaolab

Exposanten

Cacaolab

Cacaolab werd in 2012 opgericht als een R&D bedrijf en spin-off van de Universiteit Gent. Wij focussen sterk op Innovation and Training from Bean to Praline door fundamentele wetenschap te vertalen naar praktische oplossingen en toepassingen voor derden over de hele wereld. Cacaolab biedt ondersteuning aan een divers scala van bedrijven, variërend van KMO's tot multinationals in de cacao- en chocoladeproducerende en -verwerkende industrie, maar ook aan B2B fabrikanten van ingrediënten en verwerkingsapparatuur.

Onze kleinschalige experimentele productiefaciliteit staat symbool voor onze innovatieve aanpak. De faciliteit is speciaal ontworpen voor ontwikkeling van chocolade en een scala aan zoetwarenproducten. Hier maken we prototypes en testen we cacaopoeder of -boter alternatieven in nieuwe applicaties.

In de huidige chocolade-industrie zijn er vele uitdagingen. Factoren zoals klimaatverandering en onderinvestering in cacaoboeren hebben geleid tot stijgende cacaoprijzen. Nu, meer dan ooit, zoeken bedrijven naar innovatieve oplossingen en kostenbesparende strategieën. Ontdek aan onze stand hoe Cacaolab u kan helpen in het optimaliseren van uw chocoladeproducten en u kan ondersteunen in de zoektocht naar cacaoalternatieven.

Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller staat Cacaolab klaar voor u. Of u nu een fabrikant van grondstoffen bent die nieuwe markten verkent of een gebruiker van cacao en chocolade in verschillende toepassingen, Cacaolab is uw vertrouwde R&D-partner. Bezoek onze stand en samen stemmen we onze diensten af ​​op uw specifieke doelen en wensen.

Let’s engineer tomorrow’s chocolate today!

 

Productgroep
04 Droge voeding, 11 Zoetwaren, brood & gebak, 18 Andere
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
04 Droge voeding, 11 Zoetwaren, brood & gebak, 18 Andere





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.