25-26 SEPTEMBER
2024

Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten. (NL)

Volledig programma

Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten. (NL)

Prof. dr. Xavier Gellynck , Faculty of Bioscience Engineering, Department of Agricultural Economics, UGent


Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 0001-01-01 0001-01-01 Wat bepaalt de prijs van grondstoffen en ingrediënten nu en morgen? Een overzicht van mogelijke determinanten. (NL)

Gelijkaardige events

Encapsulation and embedding of vitamins, minerals, and other active substances by cold extrusion technology. (EN)

BEng. Julia Eichholtz Bachelor of Engineering, Master Student, DIL - German Institute of Food Technology

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Tekorten aan (micro)nutriënten bij vegetarische en veganistische voeding. (NL)

Dr. ir. Eric De Maerteleire Bio-ingenieur; Doctor in de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Enhancing food and feed production through Artificial Intelligence. (EN)

Ir. Lynn Verstrepen BioEngineer, Director Product Management, Bestmix

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Voedingssupplementen in België. (NL)

Valerie Vercammen Managing Director, Be-Sup

Meer info Toevoegen aan mijn programma
Is cacaovrije chocolade de duurzame toekomst? (NL)

Ir. Claudia Delbaere General Manager, Cacaolab

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.