25-26 SEPTEMBER
2024

WAT BEWEEGT DE EXPERTEN UIT DE VOEDINGSINDUSTRIE

Nieuws

WAT BEWEEGT DE EXPERTEN UIT DE VOEDINGSINDUSTRIE

13/04/2021

Het populaire en bijzonder succesvolle vakevenement Intrafood bestaat reeds 14 jaar en blijft verder groeien. Via deze gloednieuwe newsletter zullen voedingsindustrie-verantwoordelijken ook buiten de beurs geïnformeerd worden over interessante nieuwe producten, awards, innovaties, meningen van experts en trends op gebied van ingrediënten voor de voedingsindustrie.

Altijd up-to-date

Het populaire en bijzonder succesvolle vakevenement Intrafood bestaat reeds 14 jaar en blijft verder groeien. Via deze gloednieuwe newsletter zullen voedingsindustrie-verantwoordelijken ook buiten de beurs geïnformeerd worden over interessante nieuwe producten, awards, innovaties, meningen van experts en trends op gebied van ingrediënten voor de voedingsindustrie.

 

Op verschillende manieren en in diverse formats krijgen experts het woord, wordt een blik achter de schermen gegund of worden enkele hoogtepunten van Intrafood in de kijker gezet.

 

Dit als een bron van inspiratie, die zorgt voor stof tot nadenken en tegelijkertijd dienst doet als gids en raadgever. De gebrachte verhalen worden vergezeld door levendige beelden en zo kunt u, beste lezer, zich verder onderdompelen in uw vertrouwde industrie.

 

Meer weten?

Mensen zijn van nature nieuwsgierig en stellen zichzelf tal van vragen. Waar komt een product vandaan? Hoe is het gemaakt? En uiteraard is er de steeds belangrijkere vraag of het duurzaam genoeg is en tegemoet komt aan het steeds groter wordend belang tussen voeding en gezondheid.

 

De nieuwe Intrafood newsletter biedt een breed spectrum aan hedendaagse onderwerpen en pikt in op de meest actuele trends. We willen lezers niet enkel het product op zich tonen, maar mikken tegelijkertijd op het vertellen van het ‘verhaal achter de schermen’. Onze newsletter is informatief, gefundeerd en steunt op ver doorgedreven research. Zoveel is zeker: hij is allerminst ‘mainstream’!

 

De eerste nieuwsbrief wordt verzonden in mei 2021 en vormt voor ons een opwindende uitdaging. Dit wordt geen ‘leuk dat het in mijn postvak binnenvalt’ hebbedingetje, maar vooral een ‘dit moet ik hebben’ werkstuk. Wij kijken er zelf alvast uit naar uit en hopen dat u ons enthousiasme deelt. Laat uzelf inspireren!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Gerelateerd nieuws

19/09/2024

Collageenpeptiden winnen steeds meer aan populariteit bij het verbeteren van de schoonheid. “Hier is echter nog veel nood aan de bewustwording van de consument en de voorlichting door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg”, zegt Tess Plaquet van Rousselot.

19/09/2024

Binnen zijn doctoraat onderzocht Michiel Schreurs aan de KU Leuven hoe we AI ook kunnen toepassen om de smaak van voeding te voorspellen en begrijpen; waar beter te beginnen dan bij Belgische bieren. Hij steekt van wal met allereerst algemene conclusies over Artificiële Intelligentie en machine learning in de praktijk.

19/09/2024

De chocolade-industrie staat voor een ongekende uitdaging. Klimaatverandering en jarenlange ondermaatse investeringen in cacaoplantages hebben de cacaoprijzen het afgelopen jaar drastisch de hoogte ingejaagd.

19/09/2024

Het seminarprogramma van Intrafood:24 omvat twee actuele thema’s: ‘Toepassing van AI bij productontwikkeling’ en ‘Hedendaagse, gezonde nutritionele concepten met duurzame natuurlijke ingrediënten’, licht professor Koen Dewettinck (UGent) alvast een en ander toe bij deze editie van de Intrafood-beurs die doorgaat op 25 en 26 september 2024.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.