25-26 SEPTEMBER
2024

Intrafood brengt sectornieuws

Nieuws

Intrafood brengt sectornieuws

05/04/2021

De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :

De gloednieuwe Intrafood Nieuwsbrief omvat een breed spectrum aan actuele topics en trends in de voedingsindustrie, alsook nieuwe producten en projecten van voedingsindustrie-verantwoordelijken :

  • Grondstoffen & Ingrediënten
  • Hulpstoffen & additieven
  • Onderzoek & ontwikkeling


De database, met bijna 10.000 abonnees uit de Benelux en Noord-Frankrijk, blijft steeds groeien.
Abonnees van onze Intrafood Nieuwsbrief zijn geïnteresseerd in:

  • Ingrediënten
  • Grondstoffen
  • Additieven en hulpstoffen
  • Halffabrikanten & componenten
  • R&D, kenniscentra

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

 

Interesse om ook uw artikel in de Intrafood nieuwsbrief te publiceren? Dat kan! 

De Intrafood Nieuwsbrief bevat geen banners, logo’s of advertenties.
Exposanten kunnen uitsluitend inhoudelijk sterke artikels insturen omtrent exclusieve verhalen over hun bedrijf of lopende projecten, of over productinzichten of marktkennis.

Contacteer ons voor meer info :

Isabel Gysels
Account Manager
+32 (0)56 24 11 31

Gerelateerd nieuws

19/09/2024

Collageenpeptiden winnen steeds meer aan populariteit bij het verbeteren van de schoonheid. “Hier is echter nog veel nood aan de bewustwording van de consument en de voorlichting door beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg”, zegt Tess Plaquet van Rousselot.

19/09/2024

Binnen zijn doctoraat onderzocht Michiel Schreurs aan de KU Leuven hoe we AI ook kunnen toepassen om de smaak van voeding te voorspellen en begrijpen; waar beter te beginnen dan bij Belgische bieren. Hij steekt van wal met allereerst algemene conclusies over Artificiële Intelligentie en machine learning in de praktijk.

19/09/2024

De chocolade-industrie staat voor een ongekende uitdaging. Klimaatverandering en jarenlange ondermaatse investeringen in cacaoplantages hebben de cacaoprijzen het afgelopen jaar drastisch de hoogte ingejaagd.

19/09/2024

Het seminarprogramma van Intrafood:24 omvat twee actuele thema’s: ‘Toepassing van AI bij productontwikkeling’ en ‘Hedendaagse, gezonde nutritionele concepten met duurzame natuurlijke ingrediënten’, licht professor Koen Dewettinck (UGent) alvast een en ander toe bij deze editie van de Intrafood-beurs die doorgaat op 25 en 26 september 2024.

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt.